Veelgestelde vragen

Supporters die hun gouden seizoenkaart hebben verlengd, ontvingen de afgelopen periode per persoon vier kortingscodes. Met zo’n code kan een ‘nieuwe fan’ (iemand die in het het seizoen 2020/2021 geen seizoenkaart had) een seizoenkaart kopen met 50% KORTING.

Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, hebben supportersverenigingen Nieuw Noord en FeanFan deze website in het leven geroepen. Heb jij nog ongebruikte kortingscodes of ben je juist op zoek naar een kortingscode? Dan moet je hier zijn. Samen op naar een vol en kolkend Abe Lenstra stadion.

Via de optie ‘Code aanvragen’ kan ik maximaal één kortingscode tegelijkertijd aanvragen. Als de aanvraag van de kortingscode goed is gegaan, verschijnt de bedanktpagina.

Via de optie ‘Code aanbieden’ kun je na vastleggen naam en e-mailadres maximaal vier kortingscodes aanbieden. Als het aanbieden van de kortingscodes goed is gegaan, verschijnt de bedanktpagina.

Het kan zo zijn dat iemand zijn of haar kortingscode hier beschikbaar stelt, maar achteraf zelf de code aan iemand anders geeft, waardoor de code niet meer beschikbaar is. In dat geval kun je het beste hier nogmaals een kortingscode aanvragen.

Deze website is alleen bedoeld om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wij gaan niet achteraf personen informeren of een kortingscode wel of niet is verzilverd. Uitsluitend sc Heerenveen weet of een kortingscode wel of (nog) niet is verzilverd. Bied hier alleen kortingscodes aan die je zelf niet gebruikt.

Alleen gouden seizoenkaarthouders die voor 1 juni hebben verlengd, hebben vanuit de club de kortingscodes per e-mail en per post ontvangen. Zilveren seizoenkaarthouders en nieuwe seizoenkaarthouders hebben geen kortingscodes ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je het beste contact opnemen met sc Heerenveen.

Telefoon: +31 (0) 513-612100
Mail: supportersservice@sc-heerenveen.nl
WhatsApp: 06-54200203

Het verwerken van aanvragen is een handmatig proces. Heb even geduld en wij doen ons uiterste best om jou zo snel mogelijk een kortingscode toe te sturen. Wij proberen je binnen één werkdag een e-mail te versturen.

Ontvang je gedurende een lange tijd geen bericht van ons? Stuur ons een bericht via de optie ‘Contact’. Wij reageren zo snel mogelijk.

Is dat een vraag? sc Heerenveen natuurlijk.